Hymer på ARoS Museet i Aarhus


En dag i oktober måned 2008 blev jeg ringet op af en meget venlig dame fra Aarhus Teater. De stod og manglede en lille Hymer Touring vogn til en udstilling, som de havde lavet i samarbejde med ARoS Museet. Det var en "kultur"messe - hovedsageligt for unge mennesker. Campingvognen skulle være en Hymer Touring 120, da det var den eneste "kendte" vogn, som kunne komme igennem indgangsdøren til ARoS museet!


Via vores medlemsliste fandt jeg ud af, at de eneste - i nærheden af Aarhus - ejere af en sådan vogn var Ruth Kondrup og Knud Erik Schulz i Hadsten - og ringede så til dem! De var straks med på "spøgen" og stillede beredsvilligt deres Touring til fri afbenyttelse for udstillingen - også selvom de faktisk næsten havde kørt deres vogn i vinterhi - FLOT!! Glade var de på Aarhus Teater og ARoS museet!


Da Touring'en var velbeholdent hjemme i Hadsten igen sendte Ruth og Knud Erik mig disse flotte billeder, som jeg synes I alle skal have mulighed for at nyde - det er nemlig ikke hver dag, man kan se en Hymer Touring på et kunstmuseum :-)

Birna