Spontan træf

Af Lissi & Jørgen Kjær Nielsen - mobil 40 15 91 96




Gourmetcamping på Ribehøj nær Ribe.


Nyd et fantastisk ophold i den danske natur i egen medbragte vogn på Ribehøj. Her venter 2 nætter i skønne omgivelser med lækre badefaciliteter og en udsøgt 4-retters middag med små overraskelser ind imellem på gourmetrestaurant.


Det få I.


Kan man kombinere natur og luksus? På Ribehøj kan de! Her går tingene op i en højere enhed, så du kan opleve det bedste af to verdener - tæt på naturen med eksklusive faciliteter, og god mad.


Ribehøj ligger nær Danmarks ældste og måske smukkeste by Ribe og Nationalpark Vadehavet. Ribehøj er som taget ud af et rejsekatalog til et eksklusivt hotel i de schweiziske alper med badefaciliteter i naturlige materialer som sten og træ, der sammen med en varm belysning giver en afslappende og luksuriøs stemning. Pladsen har en idyllisk og smuk placering i skøn natur ved egne natursøer og måske Danmarks mest luksuriøse badefaciliteter i charmerende alpestil.





Gourmet camping for 2-personer inkluderer:


  • 2 overnatninger i egen medbragte campingvogn.

  • Aftensmad fredag aften

  • 4-retters menu på Ribehøjs gourmet restaurant (lørdag aften).

  • Fri afbenyttelse af faciliteter.

  • Fri benyttelse af fiskesøen.

Gourmetcamping: fredag den 5. oktober og lørdag den 6. oktober 2018

Pris for 2 personer 1790 kr.

I afregner selv med Ribehøj.

Læs/se mere om oplevelser omkring Ribehøj her: http://www.ribehoej.dk

Egen gourmetrestaurant
Har I lyst til at udnytte Ribehøj til fulde, skal I give jer selv den oplevelse at spise en middag i Ribehøjs eksklusive restaurant, der er kendt langt ud over Ribes bygrænse. Restauranten profilerer sig gennem lokale landmænds allerbedste råvarer. Restaurant Ribehøj har modtaget legat fra Jysk Landbrug for at være ambassadør for lokale landmænds produkter.

Menuen i restauranten bliver sammensat ud fra årstidens udbud af lokale råvarer.

Carsten Kjær er 3. generation på Ribehøj og Kaare Byskov er køkkenchef og medejer af driften på Ribehøj. Kaares og Carsten og hans kone Karinas passion er Ribehøj. Alle faciliteter på pladsen er udtænkt, designet og bygget af de tre, og de har valgt, at der på pladsen ikke skal gås på kompromis med kvalitet, betjening og helhedsindtryk. Det ses i de lækre faciliteter og når de hver dag personligt modtager alle gæster samt servicerer dem i løbet af opholdet.



Ribehøj er for tredje år med i White guide, der er en guide over Danmarks bedste restauranter i kategorien ’meget god klasse’.

 

 

Værd at vide:


  • Ribehøj ligger godt placeret med kun 10-15 minutters kørsel til Danmarks ældste by Ribe, samt korte køreafstande til både Esbjerg, Kolding og grænsen.

  • Carsten Kjær er 3. generation på Ribehøj – Hvad der startede som et landbrug i 1931 har udviklet sig til en park der emmer af natur og har meget luksuriøse faciliteter samt en gourmet restaurant, der profilerer sig gennem lokale landmænds allerbedste råvarer – Restaurant Ribehøj har modtaget legat fra Jysk Landbrug for at være ambassadør for lokale landmænds produkter.

  • Kaare Byskov startede i opvasken i 2002 og er i dag køkkenchef og medejer af driften på Ribehøj.

  • Menuen i restauranten bliver sammensat ud fra årstidens udbud af lokale råvarer.

  • Det gennemgående udtryk i hele parken er varme, hygge og idyllisk natur som nabo.

  • Kort afstand til det nye Vadehavscenter i Vester Vedsted.

  • Benyt jer af tilbuddet. (Som Lars Larsen ville have sagt ”Det bliver ikke billigere).




Vi kan maks.få 15 pladser, så først til mølle ….

Sidste tilmelding 15. august.