Gourmetcamping på Ribehøj nær Ribe.
Nyd et fantastisk ophold i den danske natur i egen
medbragte vogn på Ribehøj. Her venter 2 nætter i skønne omgivelser med lækre
badefaciliteter og en udsøgt 4-retters middag med små overraskelser ind imellem
på gourmetrestaurant.
Det
få I.
Kan man
kombinere natur og luksus? På Ribehøj kan de! Her går tingene op i en højere
enhed, så du kan opleve det bedste af to verdener - tæt på naturen med
eksklusive faciliteter, og god mad.
Ribehøj
ligger nær Danmarks ældste og måske smukkeste by Ribe og Nationalpark
Vadehavet. Ribehøj er som taget ud af et rejsekatalog til et eksklusivt hotel i
de schweiziske alper med badefaciliteter i naturlige materialer som sten og
træ, der sammen med en varm belysning giver en afslappende og luksuriøs
stemning. Pladsen har en idyllisk og smuk placering i skøn natur ved egne
natursøer og måske Danmarks mest luksuriøse badefaciliteter i charmerende
alpestil.
Gourmet
camping for 2-personer inkluderer:
2 overnatninger i egen
medbragte campingvogn.
Aftensmad fredag aften
4-retters menu på Ribehøjs
gourmet restaurant (lørdag aften).
Fri afbenyttelse af faciliteter.
Fri benyttelse af fiskesøen.
Gourmetcamping:
fredag den 5. oktober og lørdag den 6. oktober 2018
Pris for 2 personer 1790 kr.
I afregner
selv med Ribehøj.
Læs/se mere
om oplevelser omkring Ribehøj her: http://www.ribehoej.dk
Egen
gourmetrestaurant
Har I lyst til at udnytte Ribehøj til fulde, skal I give jer selv den oplevelse
at spise en middag i Ribehøjs eksklusive restaurant, der er kendt langt ud over
Ribes bygrænse. Restauranten profilerer sig gennem lokale landmænds allerbedste
råvarer. Restaurant Ribehøj har modtaget legat fra Jysk Landbrug for at være
ambassadør for lokale landmænds produkter.
Menuen i
restauranten bliver sammensat ud fra årstidens udbud af lokale råvarer.
Carsten Kjær
er 3. generation på Ribehøj og Kaare Byskov er køkkenchef og medejer af driften
på Ribehøj. Kaares og Carsten og hans kone Karinas passion er Ribehøj. Alle
faciliteter på pladsen er udtænkt, designet og bygget af de tre, og de har
valgt, at der på pladsen ikke skal gås på kompromis med kvalitet, betjening og
helhedsindtryk. Det ses i de lækre faciliteter og når de hver dag
personligt modtager alle gæster samt servicerer dem i løbet af opholdet.
Ribehøj er
for tredje år med i White guide, der er en guide over Danmarks bedste
restauranter i kategorien ’meget god klasse’.
Værd at vide:
Ribehøj ligger godt placeret
med kun 10-15 minutters kørsel til Danmarks ældste by Ribe, samt korte
køreafstande til både Esbjerg, Kolding og grænsen.
Carsten Kjær er 3. generation
på Ribehøj – Hvad der startede som et landbrug i 1931 har udviklet sig til
en park der emmer af natur og har meget luksuriøse faciliteter samt en
gourmet restaurant, der profilerer sig gennem lokale landmænds allerbedste
råvarer – Restaurant Ribehøj har modtaget legat fra Jysk Landbrug for at
være ambassadør for lokale landmænds produkter.
Kaare Byskov startede i
opvasken i 2002 og er i dag køkkenchef og medejer af driften på Ribehøj.
Menuen i restauranten bliver
sammensat ud fra årstidens udbud af lokale råvarer.
Det gennemgående udtryk i hele
parken er varme, hygge og idyllisk natur som nabo.
Kort afstand til det nye Vadehavscenter
i Vester Vedsted.
Benyt jer af tilbuddet. (Som
Lars Larsen ville have sagt ”Det bliver ikke billigere).
Vi kan maks.få 15 pladser, så først til mølle ….
Sidste tilmelding 15. august.