Hymer Klub Danmark Logo
MenuOM HYMER KLUB DANMARKKOMMENDE ARRANGEMENTERKØB OG SALGTIDLIGERE ARRANGEMENTERTUR- BERETNINGERMEDLEMMERNES SIDE


BLIV MEDLEM
af
Hymer Klub Danmark

Nyt fra forum:
Lufttelte 365... (3 svar)
Gasalarm (4 svar)
Findes der et... (7 svar)
nytår (1 svar)
Tak Paris (7 svar)
Vinsmagning -... (1 svar)
Ferie for all... (3 svar)
Indvendig ren... (8 svar)
strøm (3 svar)
Paris Tur! (10 svar)

Hymer merchandises:

Merchandises

Merchandises

Hymer forhandlere:

Hymer forhandlere

Forhandlerliste

Bestyrelsen

Hvad er Hymer Klub Danmark?

Hymer Klub Danmark er en brugerforening for ejere af Hymer campingvogne og autocampere.

Klubbens hovedformål er hyggeligt samvær ved de arrangerede klubtræfs og klubmøder, samt kontakt og information via vores Internet hjemmeside.

I klubben har man også mulighed for, at trække på de andre medlemmers erfaringer. – Er man i tvivl om noget, så kan man altid regne med gode råd og idéer fra andre medlemmer.

Klubben startede 30. april 2003 med 7 enheder og p.t. er vi 177 enheder. (September 2017)

Der arrangeres årligt et forårstræf og et efterårstræf - på skift i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Træffene afholdes gerne i maj og september måned. Derudover vil der fra tid til anden, blive arrangeret andre træfs. 

Ved klubtræfs lægges hovedvægten på hyggeligt samvær og erfaringsudveksling. Der tales rejseerindringer og udveksles gode tips og idéer i en meget venskabelig atmosfære.

Klubkontingentet er p.t. fastsat til 250,- kr. årligt for par og 125,00 kr. for enlige og gælder for indeværende kalenderår. Ved indmeldelse efter 30. september gælder betalingen også for det kommende år.

Vi har medlemmer, som er særlig teknisk dygtige og fulde af gode ideer til ændringer og forbedringer til de forskellige campingvogne. De deler meget gerne ud af deres erfaringer.

Vi har med jævne mellemrum ture til Hymer fabrikken i Tyskland.

Det er nemt, at blive medlem af Hymer Klubben. Man skal blot være ejer af en Hymer campingvogn eller autocamper, så kan man tilmelde sig Hymer Klubben via denne hjemmeside (se boks i højre side - klik på ”Bliv medlem” )

Det er muligt, at kontakte os for yderligere information eller indmeldelse i klubben, pr. mail, via ”postmaster” på hjemmesiden eller ved at ringe til os -se Bestyrelsen

Hvad er Hymer Klub Danmark?
Vedtægter
Teknik og Support
Print siden ud
12285716 besøgende siden 21-01-2009
-- En campingklub for glade campister --